ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ 2018 - ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 έως τη Δευτέρα 25 Ιουνίου καλούνται να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

  • Όσοι παραμένουν στη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ και επιθυμούν να τοποθετηθούν προσωρινά για το σχολικό έτος 2018-2019 (υπόδειγμα 3 ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ). Όσοι παραλείπουν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ θα τοποθετηθούν με πρόταση του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ σε υπάρχοντα κενά για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

 

  • Όσοι υπηρετούν με οργανική και επιθυμούν να αποσπαστούν, για το σχολικό έτος 2018-2019, σε σχολικές μονάδες εντός του ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ ή του ΠΥΣΠΕ ΕΒΡΟΥ (υπόδειγμα 5 ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ). Όσοι εκπαιδευτικοί αποσπώνται σε σχολικές μονάδες της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ με αίτησή τους, ακόμα και εάν χαρακτηρίζονται ως πλεονάζον προσωπικό, λαμβάνουν τις μονάδες της σχολικής μονάδας ή των σχολικών μονάδων που τοποθετούνται.

Όσοι εκπαιδευτικοί αποσπαστούν από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ, θα υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ για τοποθέτηση (υπόδειγμα 6 ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ) εντός πέντε (05) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποσπάσεων.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλεται, αποκλειστικά, με το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ                  ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

ΝΕΟ

Οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ θα κριθούν (περίπου στις 20 Ιουλίου 2018) και με βάση τους πίνακες που θα ανακοινωθούν από τη ΔΙΔΕ ΕΒΡΟΥ, θα κληθούν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ (Ολικής ή Μερικής, υπόδειγμα 2 ΑΙΤΗΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗΣ).

 

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

   
   

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ  

   

Login Form  

   

(c) Δ.Δ.Ε. Έβρου 2012. Designed and build by panos and antonis