Κατάρτιση προσωρινού αξιολογικού πίνακα στη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης Διευθυντών

Κατάρτιση προσωρινού αξιολογικού πίνακα στη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης Διευθυντών α) Γενικού Λυκείου Διδυμοτείχου, β) Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας και γ) Μουσικού Γυμνασίου & Λ.Τ. Αλεξανδρούπολης της ΔΙΔΕ Έβρου, για το υπόλοιπο της θητείας.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ 04-09-2020 αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η διακοπή των διαδικασιών όσο αφορά το Μουσικό Γυμνάσίο & Λ.Τ. Αλεξανδρούπολης, εν αναμονή διευκρινιστικής απάντησης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το αν θα πρέπει να καταρτιστούν ξεχωριστοί πίνακες αξιολόγησης Διευθυντή καθώς και τον τύπο του σχολείου. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά του πίνακα μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες  ημέρες από την ανάρτησή τους, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00. Οι ενστάσεις υποβάλλονται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

   
   

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ  

   

Login Form  

   

(c) Δ.Δ.Ε. Έβρου 2012. Designed and build by panos and antonis