ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Δ΄ΦΑΣΗΣ

  • Παρακαλούμε οι αναπληρωτές της Δ΄ φάσης να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά, έως 4-1-2021  στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ,την αίτηση δήλωσης προτίμησης σχολείου (έντυπο Νο06) και το Δελτίο Απογραφής (Νο03) συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα, τα οποία βρίσκονται  στο κεντρικό μενού  της σελίδας, αναπληρωτές→έγγραφα αναπληρωτών→Δικαιολογητικά πρόσληψης.
  • Προσοχή να επιλεγούν τα ορθά έντυπα ανάλογα με την πράξη ή με το έργο που προσλαμβάνεστε π.χ. Για ΤΥ-ΖΕΠ, Μ.Ν.Α.Ε. & ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ  επιλέγεται έντυπα από το μενού  Δικαιολογητικά πρόσληψης ΕΣΠΑ και για Γενικής παιδείας και μουσικό σχολείο επιλέγεται έντυπα από το μενού  Δικαιολογητικά πρόσληψης ΠΔΕ.
  • Επίσης να διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγίες. 
  • Οι προσλαμβανόμενοι στο Μουσικό Σχολείο ,καθώς και οι προσλαμβανόμενοι στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) ,οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Οι προσληφθέντες εκπαιδευτικοί μουσικών ειδικεύσεων για το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης δεν χρειάζεται να αποστείλουν το Έντυπο 6 (δήλωση προτίμησης).
  • Οι λοιποί προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία εντός δύο εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν.Έβρου. Σε περίπτωση που έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από ένα σχολεία, παρουσιάζονται πρώτα σ’ αυτό που έχουν τις περισσότερες ώρες και τις αμέσως επόμενες μέρες οφείλουν να παρουσιαστούν και να κάνουν πράξη ανάληψης και στα υπόλοιπα σχολεία.
  • Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της ΔΙΔΕ Έβρου.
  • ΌλΟι προσλαμβανόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία ανεξαρτήτως του τρόπου λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Πληροφορίες στο 25513 55384 & 2551355383

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

   
   

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ  

   

Login Form  

   

(c) Δ.Δ.Ε. Έβρου 2012. Designed and build by panos and antonis