9η πράξη ΠΥΣΔΕ - 9/6/2022 - πίνακες

--> Σας ανακοινώνουμε τον πίνακα των ονομαστικώς χαρακτηρισθέντων υπεραρίθμων εκπαιδευτικών κατά ειδικότητα και σχολική μονάδα όπως διαμορφώθηκε στην συνεδρίαση της 9ης Ιουνίου 2022

-->  Καλούμε:
- Α. τους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσεις (ανεξάρτητα εάν έχουν κριθεί ως οργανικά υπεράριθμοι, εφόσον δεν κατέλαβαν οργανική θέση, μπορούν εάν το επιθυμούν να κριθούν με τα δεδομένα αυτής της κατηγορίας).
- Β. τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Έβρου και έχουν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης.
- Γ. τους εκπαιδευτικούς που έλαβαν μετάθεση για το έτος 2022 στο ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ.
Να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Έβρου, για οργανική τοποθέτηση, από 10 έως και 19 Ιουνίου 2022 στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΔΔΕ Έβρου, (για το Γραφείο 2).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί στη δήλωσή του να δηλώσει μέχρι και 20 σχολικές μονάδες για βελτίωση θέσης τοποθέτησης. Σ αυτή μπορεί να περιλαμβάνονται σχολεία στα οποία υπάρχει οργανικό κενό, όπως φαίνεται στον πίνακα οργανικών κενών, καθώς επίσης και σχολεία στα οποία πιθανόν θα δημιουργηθούν οργανικά κενά όπως π.χ. από βελτίωση θέσης.

Για όσους βρίσκονται στη ΔΙΑΘΕΣΗ του ΠΥΣΔΕ Έβρου και δεν καταστεί δυνατό να πάρουν οργανική θέση, και εφ’ όσον απομένουν κενά θα εκδοθεί νέα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες εντός του ΠΥΣΔΕ Έβρου θα εκδοθεί ανακοίνωση για τις ημερομηνίες υποβολής ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ.
Όσοι εκπαιδευτικοί δεν θα συμπληρώνουν το ωράριό τους μετά και το σύνολο των υπηρεσιακών μεταβολών θα κληθούν να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ, μετά από ανακοίνωση της ΔΔΕ Έβρου.
Σας γνωρίζουμε , τέλος, ότι για τις κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής  Εκπαίδευσης και τμημάτων Ένταξης δήλωση θα υποβάλλουν μόνο οι εκπαιδευτικοί που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις( άρθρο 21, παρ. 1 Ν.3699/2008 και άρθρο 47, παρ.5 β Ν. 3848/2010.

-->Παρακαλούμε όσοι δεν υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση ή βελτίωση το Νοέμβριο 2021 να στείλουν στο email της ΔΔΕ Έβρου :

α) πιστοποιητικό οικογεν. κατάστασης

β) πιστοποιητικό εντοποιότητας

γ) βεβαίωση συνυπηρέτησης

---> Έγκριση πίνακα υπεραρύθμων.

Σημείωση : οι υπεράριθμοι που προκύπτουν λόγω κατάργισης των θέσεων ΚΕΣΥΠ μπορούν να διεκδικήσουν οργανικό κενό από τον διορθωμένο (μετά το 9ο ΠΥΣΔΕ ΕΒΡΟΥ) πίνακα ως υπεράριθμοι και με απόλυτη προτεραιότητα.

Το ηλεκτρ. ταχυδρομείο της ΔΔΕ Έβρου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενο άρθρο δημοσιευμένο πριν λίγες μέρες.

ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ : Οργανικά κενά πλεονάσματα σε ώρες ΓΕΝΙΚΗΣ (10/6/22)

ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ : Οργανικά κενά πλεονάσματα σε ώρες ΣΜΕΑΕ -ΤΕ (10/6/22)

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ_220610_Βα_Κενά_Πλεονάσματα_ΣΜΕΑΕ - με ώρες_επεξεργασία για τοποθετήσεις

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ_220611_Βα_Κενά_Πλεονάσματα_ΓΕΝΙΚΗΣ - με ώρες_επεξεργασία για τοποθετήσεις

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

   
   

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ  

   

Login Form  

   

(c) Δ.Δ.Ε. Έβρου 2012. Designed and build by panos and antonis