Πίνακες Κενά-Πλεονάσματα 2022-2023

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ - ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ - ΠΥΣΔΕ

1η Ανακοίνωση : Πίνακας κενών - πλεονασμάτων ΓΕΝΙΚΗΣ και ΣΜΕΑΕ.

Οι πίνακες θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται από την ΔΔΕ 'Εβρου και τις σχολικές μονάδες (μπορεί να ανακοινωθούν και άλλες υπηρεσιακές μεταβολές από το ΥΠΑΙΘ). Ο πίνακας ονομαστικά υπεράριθμων θα εκδοθεί όταν τύχει έγκρισης από το επόμενο ΠΥΣΔΕ. Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν διευκρινήσεις καλούνται να επικοινωνούν με τις σχολικές μονάδες τους.

2η ανακοίνωση (1/8/2022) : Διορθώσεις πίνακα ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Ο πίνακας ΣΜΕΑΕ παραμένει ίδιος. Ενδεικτικός πίνακας Λειτουργικών Υπεραρυθμιών (χωρίς ονόματα εκπαιδευτικών)

3η ανακοινωση (2/8/2022) : Διορθώσεις πινάκων ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΣΜΕΑΕ. Νεος ενδεικτικός πίνακας Λειτουργικών Υπεραριθμιών (χωρίς ονόματα εκπαιδευτικών)

4η ανακοίνωση (3/8/2022) : Διορθώσεις πινάκων ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΣΜΕΑΕ

5η ανακοίνωση (4/8/2022) : Διορθώσεις πίνακα Γενικής Παιδείας και Λειτουργικών Υπεραριθμιών. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να επικοινωνούν με τους κ.Διευθυντές/κ.Διευθύντριες και όσοι επιθυμούν να συμπληρώσουν ωράριο σε όμορες σχολικές μονάδες να υποβάλλουν αίτηση μέχρι την Κυριακή 7/8/2022.

Ονομαστικός πίνακας υπεραρίθμων θα ανακοινωθεί μετά το ΠΥΣΔΕ ωστόσο μπορείτε να επικοινωνείτε με τις σχολικές μονάδες για το αν πρόκειτε να κρηθείτε ως ονομαστικά υπεράριθμοι.

6η ανακοίνωση_5/8/2022) : διορθώσεις σε πίνακες ΓΕΝΙΚΗΣ και Λειτουργικά Υπεράριθμοι.

7η ανακοίνωση (8/8/2022) : μικρές  διορθώσεις στον πίνακα ΓΕΝΙΚΗΣ

ΚΕΝΑ : συμβολίζονται με "-" , ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ : συμβολίζονται με "+"

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

   
   

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ  

   

Login Form  

   

(c) Δ.Δ.Ε. Έβρου 2012. Designed and build by panos and antonis